05 Nisan 2016 Salı 17:48
Tuncelili Sporcunun Atletizm Başarısı

Tuncelili sporcu Şiyar Munzur Güven'in Okul Sporları Puanlı Atletizm Bölge Yarışmasında, 800 ve bin 500 metrede birinci olduğu bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Okul Sporları Puanlı Atletizm Bölge Yarışmasının 2-3 Nisan tarihlerinde Gaziantep'te yapıldığını hatırlattı.

Yarışmaya Tunceli Gençlik ve Spor Hizmetleri Kulübü olarak 3 sporcuyla katıldıklarını belirten Kara, şöyle konuştu:

"İlimizde faaliyetlerini sürdüren branşların altyapılarına yaptığımız yatırımların meyveleri almaya başladık. Sporcularımız katıldıkları organizasyonlarda Türkiye çapında başarılar alması bizleri mutlu ediyor. Sporcumuz Şiyar Munzur Güven'in en son Gaziantep'de katıldığı yarışta, 800 ve bin 500 metrede birinci olması sevindirici. Sporcumuz mayıs ayında İzmir'de yapılacak Okul Sporları Puanlı Atletizm Türkiye Şampiyonasına katılarak ilimizi temsil edecek. Oradan da başarıyla döneceğine inancımız tam. Antrenörü Murat Sağıroğlu'na teşekkür ediyorum."

Son Güncelleme: 06.04.2016 20:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.