01 Nisan 2016 Cuma 12:48
Tunceli'ye Yeni Öğretmenevi Yapılacak

Tunceli'de, mevcut öğretmenevinin yetersiz kalması nedeniyle yeni öğretmenevi yapımı için çalışmalara başlandığı bildirildi.

Tunceli İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Moğultay Mahallesi'nde bulunan mevcut öğretmenevinin yetersiz kaldığı, bu nedenle Atatürk Mahallesi'nde yeni bir yer yapılması için çalışmalara başlandığı belirtildi.

Yeni öğretmenevinin 80 kişi konaklama kapasiteli ve bünyesinde 264 kişilik toplantı salonu, düğün salonu, dinlenme havuzu, suit odalar, kuaför, spor salonları gibi bölümleri içerecek şekilde projelendirildiği ifade edilen açıklamada, öğretmenevinin 11 milyon 499 bin 355 liraya mal olmasının ve 750 gün içerisinde bitirilmesinin planlandığı kaydedildi.

Son Güncelleme: 01.04.2016 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.