11 Nisan 2015 Cumartesi 12:05
Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü

TUNCELİ  - Tunceli’de Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıl dönümü kapsamında düzenlenen programda 6 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye edildi.

Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen etkinlikte konuşan Tunceli Valisi Osman Kaymak, polis teşkilatının ülkenin her yerinde özveriyle çalıştığını, polis haftası kutlamaları çerçevesinde polislerin sorunlarını konuştuklarını ve onlarla dayanışma içinde olduklarını belirtti.

Polis teşkilatının güvenlik görevlerinin yanı sıra sosyal alanda da önemli görevler üstlendiğini ifade eden Kaymak, şunları söyledi:

"Onlar işlerini hakkıyla yapmasalardı halkımız rahat ve huzur içerisinde uyuyamayacaktı. Onların çalışmaları sayesinde insanlar üretim yapmakta, okullarda eğitim yapılmakta ve hayatın tadını çıkarmaktayız. Bu nedenle de toplum olarak polisimize çok şey borçluyuz. Bugün ilimizdeki engelli vatandaşlarımıza İstanbul Bedensel Engelliler Derneğinin katkılarıyla akülü tekerlekli sandalyeler getirildi. Bunlar polisimiz ile engelli vatandaşlar arasındaki diyaloğa vesile olacaktır. Mühim olan insanların zihninde engel olmasın. Hayatın engelsiz olması için zihinlerdeki engeli kaldırdığımız takdirde göreceksiniz ki hayat çok daha güzel olacaktır."

İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen de vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.

Polis teşkilatında artık başarının suçluyu yakalamak üzerinden değil, toplumun her kesimiyle kurulan diyalog ve işbirliği ile ölçüldüğünü dile getiren Şen, "Bu kapsamda son iki yılda İstanbul Bedensel Engelliler Derneğinin destekleriyle temin edilen 13 akülü tekerlekli sandalyeyi dağıtmıştık. Bu yıl da 6 engellimize akülü tekerlekli sandalye veriyoruz" dedi.  

Konuşmaların ardından Vali Osman Kaymak, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Tarsuslu, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen, Vali Yardımcıları Olgun Öner, Serdar Arslantaş ve Hasan Çiçek engelli vatandaşlara akülü tekerlekli sandalyelerini teslim etti.

Son Güncelleme: 11.04.2015 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.