25 Nisan 2016 Pazartesi 14:18
Türkiye Tunceli'de Buluştu

Milli Eğitim Bakanlığının "Çemberimde Gül Oya" Projesi kapsamında hazırlanan 81 ilin yöresel ürünlerinden oluşan sergi, Tunceli'de açıldı.

Tunceli Halk Eğitim Merkezi bahçesindeki serginin açılışında konuşan Vali Osman Kaymak, sergiyle 81 ilin Tunceli'de buluştuğunu ifade etti.

"Çemberimde Gül Oya Projesi'yle Türkiye'nin bütün illerindeki hanımlarımızın işledikleri, yok olmaya başlayan değerler burada sergileniyor" diyen Kaymak, şöyle devam etti:

"Bu sergi Türkiye'nin 81 vilayetini geziyor. Şu an bu sergiyi ilimizde açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Burada her vilayetin kendine özgü değerleri özellikle el işleri sergileniyor. Bütün Tunceli halkını bu sergiyi gezmeye davet ediyorum. Türkiye'nin 80 ili buraya gelmiş, onları burada misafir etmiş sayıyoruz."

Sergi açılışına, Vali Yardımcısı Serdar Arslantaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Eyyüpkoca, İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen ile kurum amirleri de katıldı.

Türkiye Tunceli'de Buluştu

Türkiye Tunceli'de Buluştu

Son Güncelleme: 25.04.2016 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.