08 Mayıs 2015 Cuma 19:57
Vali Kaymak'tan Anneler Günü mesajı

Tunceli Valisi Osman Kaymak, Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Dünyanın en güzel, en temiz ve masum duygusunun annelik olduğunu belirten Kaymak, mesajında, "Annelerimiz yaşamlarını çocuklarına adarken, ortaya koyduğu sevgi, özveri ve hoşgörü hayatımız boyunca benimsememiz ve gelecek kuşaklara da öğretmemiz gereken ortak değerlerdir. Annelere duyulan sevgi ve saygıyı belirtmek için her yıl mayıs ayının 2. pazarını Anneler Günü olarak kutlamaktayız. Anneler sadece bugünde değil, yılın her günü ve zamanın her anında anılmalıdır. Çünkü annelerimiz bizi nice zahmetlerle karnında taşıyıp, doğurup, büyütmüş ve eğitmişlerdir” ifadelerine yer verdi.

Kaymak, şunları kaydetti:

"Annelerimiz yaptıkları fedakarlığın ve gösterdikleri sevginin karşılığını asla beklemezler ama bizlerden saygılı olmamızı isterler. Çocukları uğruna nice zorluklara katlanan hatta hayatını bile hiç düşünmeden feda eden anneler, en çok değer verdikleri çocuklarından saygı bekleyerek topluma yararlı olmalarını ister. Bu nedenle başarılı ve iyi bir insan olmaya çalışmak annelerimize verebilecek olduğumuz en büyük hediyedir. Daha doğmadan çocuklarına besledikleri şefkatle hayattaki ilk dostumuz, ilk arkadaşımız, ilk öğretmenimiz olan annelerimizin yüreklerinde taşıdıkları sevgiyi tarif etmek ve verdikleri emeklerin hakkını ödemek mümkün değildir. Bu nedenle onlar için ne yapsak azdır. Bizler de en değerli varlıklarımız annelerimize sonsuz sevgi ve saygı duyarak onların her zaman yanında olmalı, zor günlerini ve tüm güzellikleri onlarla paylaşabilmeliyiz. Bizlerin sevgi dolu yaklaşımları onların en büyük mutluluğu olacaktır. Lütfen bu mutluluğu annelerimizden esirgemeyelim. Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, selam ve sevgilerimi iletiyorum."

Son Güncelleme: 08.05.2015 19:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.