12 Kasım 2016 Cumartesi 15:24
Yüzme Havuzu açılmak için gün sayıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Tunceli'ye yatırım yapılmaya devam ediyor. Son iki yılda yaklaşık 30 milyon liralık spor yatırımında bulunulurken, bunlardan biri olan yarı olimpik yüzme havuzunun açılışı için gün sayılıyor.

5 dönüm üzerine inşa edilen ve yaklaşık 5 milyon liraya mal olan yüzme havuzu, geniş kullanım alanı ile hem sportif müsabakalara ev sahipliği yapabilecek hem de vatandaşların keyifle zaman geçirebileceği modern bir tesis olarak düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tesisin yapımına iki yıl önce başlandığı ve kısa bir süre sonra açılışının gerçekleştirileceğini belirterek, "Sayın Bakanımızın talimatıyla Türkiye'nin her tarafında olduğu gibi ilimizde de yüzme havuzu yapımına iki yıl önce başlandı. Şu anda bitme aşamasına geldi. En kısa süre içerisinde de açılışı yapılacak." diye konuştu.

Kara, Tunceli'ye son iki yılda 30 milyon liranın üzerinde yatırım yapıldığını ifade ederek, "Tunceli'ye bu yatırımın dışında stadyum olsun, kayak tesisi olsun, gençlik merkezi olsun, spor salonları olsun, açık sahalar olsun 30 milyondan fazla bir yatırım yapıldı." dedi.

Havuzun en kısa sürede açılması için çalışmaların sürdürüldüğünü anlatan Kara, şunları söyledi:

"Bir kaç ay içerisinde açılışını gerçekleştireceğiz. İçerisinde yarı olimpik yüzme havuzu ve ayrı yüzme havuzu var. Ayrıca fitness salonu, sauna, insanların zaman geçirebileceği kafe var. Halkın bütün ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde düzenlendi. İlimizde yüzme havuzu olmadığı için halkın ihtiyacını karşılamak gerekir. Hem sportif faaliyetlerde hem de vatandaşların günlük kullanımı için son derece modern bir yapı inşa edildi. Amacımız devlet olarak halkımıza hizmet sunmaktır."

Yüzme Havuzu açılmak için gün sayıyor

Yüzme Havuzu açılmak için gün sayıyor

Yüzme Havuzu açılmak için gün sayıyor

Yüzme Havuzu açılmak için gün sayıyor

Son Güncelleme: 12.11.2016 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.