14 Şubat 2018 Çarşamba 09:01
Çemişgezek Kaymakamlığından dolandırıcılara karşı uyarı

Tunceli’nin Çemişgezek İlçesi Kaymakamlığı, kamu kurumu ve amirlerinin ismi kullanılarak yapılan dolandırıcılık girişimlerine karşı vatandaşları uyardı.

Çemişgezek Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Son günlerde dolandırıcıların, ilçemizdeki esnafları ve vatandaşları Çemişgezek Kaymakamlığı, yada diğer kurumlar ve amirleri adına aradığını söyleyerek para yardımı talebinde bulundukları ve bu şekilde dolandırıcılık yapmaya çalıştıkları öğrenilmiştir. Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için kendilerini para veya yardım talebiyle arayan kişilere itibar etmemelerini, bu ve benzer bir durumla karşılaştıklarında derhal 155 polis veya 156 jandarma ihbar hattını arayarak bilgi vermeleri, suçu işleyen kişilerin yakalanmasına yardımcı olacaktır. Bu vesileyle, esnaf ve vatandaşlarımıza bir kez daha, hiçbir kamu görevlisinin telefonla arayarak para, yardım ve benzeri taleplerde bulunamayacağı hususunu önemle hatırlatırız” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.