29 Ocak 2018 Pazartesi 16:48
Pertek Kaymakamlığından üniversite öğrencilerine destek

Tunceli’nin Pertek ilçesinde, kaymakamlık aracılığı ile dar gelirli ailelerin üniversite eğitimi alan çocuklarına destek verileceği bildirildi.

Pertek Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, üniversitelerin 2 yıllık ön lisans, 4-6 yıllık lisans, yüksek lisans ve doktora programlarına devam eden öğrencilere aile yardımı yapılacağı belirtildi.

Pertek’te ikamet eden ve aile gelirinin muhtaçlık sınırı altında olan tüm öğrencilerin başvurabileceği ifade edilen açıklamada, kişilerin, öğrenci belgesi, veli ikametgahı, hanede çalışanlara ait maaş bordosu, adresli nüfus kayıt örneği, ıban numarası ve banka adı ile iletişim bilgileriyle birlikte Pertek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na başvurabilecekleri kaydedildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.