21 Kasım 2016 Pazartesi 17:31
Ağrı Gençlerbirliği Spor Tutak Sporu Yendi

Tutak İlçe Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 2-1 Tutak Spor'un üstünlüğü ile sona ererken, Ağrı Gençlerbirliği Spor ikinci yarıda bulduğu gollerle karşılaşmadan 4-3 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından AğrıGençlerbirliği Spor Lig'de puanını 12'ye yükseltirken, Tutak Spor ise 6 puanda kaldı.

Ağrı Gençlerbirliği Spor'da takımın kalecisi Furkan Çil KPSS ortaöğretim oturumuna gireceği için kadroda yer almazken yedek kaleci Abdullah Alpaslan da karşılaşma öncesinde ısınma hareketleri sırasında sakatlandı. Takımda iki kalecinin de oynayamayacak durumda olması nedeniyle kaleye takımın forveti Ahmet Telhan geçti. Telhan karşılaşmanın 84. dakikasında bir penaltı kurtardı.

Karşılaşmanın ikinci yarısındaki bir pozisyon sonrasında gerçekleşen hakem atışının ardından oyunu başlatan Tutak Sporlu futbolcu, centilmenlik gereği topu AğrıGençlerbirliği kalesine doğru atarken Ağrı Gençlerbirliği Spor kalesinde golü gördü. Golün ardından Tutak Spor yöneticisi Yalçın Kula, futbolcularına talimat vererek santra vuruşunun ardından kimsenin topa müdahale etmemesini ve rakip takımın gol atmasını söyledi. Ağrı Gençlerbirliği attığı bu golle karşılaşmadan 4-3 galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Ağrı Gençlerbirliği Antrenörü Ali Kaya karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Bugün Ağrı, futbol tarihinde çok önemli bir fair-play örneği gerçekleşti. Tutak Spor yönetici ve futbolcularına teşekkür ediyorum." dedi.

agri-genclerbirligi-spor-tutak-sporu-yendi-.jpg

Son Güncelleme: 21.11.2016 17:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.