11 Temmuz 2014 Cuma 14:17
Badminton Turnuvası Finali Yapıldı

Turnuva final müsabakasına İlçe Kaymakamımız Ramazan KENDÜZLER, İlçe Belediye Başkan Vekili Nizamettin ÇİFTÇİ, İlçe Emniyet Amiri Vekili Süleyman EREN, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa ŞİPAL, kurum amirleri ve öğrenci aileleri katıldı.

    Turnuva sonrasında birinci olan takıma İlçe Kaymakamımız Ramazan KENDÜZLER tarafından, ikinci olan takıma ise İlçe Emniyet Amiri Vekili Süleyman EREN tarafından kupaları takdim edildi ve turnuvaya katılan tüm öğrencilere madalya verildi.

    Turnuva finali sonrasında İlçe Kaymakamımız Ramazan KENDÜZLER, İlçe Belediye Başkan Vekili Nizamettin ÇİFTÇİ, İlçe Emniyet Amiri Vekili Süleyman EREN, proje sorumluları, projeye katılan öğrenciler ve ailelerinin katılımı ile Tutak Öğretmen Evinde yılsonu veda programı düzenlendi.

     Yıl içerisinde öğrencilerin eğitim, turnuva, gezi ve aktivitelerine ait resimlerden oluşan müzikli slayt gösterisinin de izletildiği samimi bir ortamda gerçekleştirilen programda İlçe Kaymakamımız Sayın Ramazan KENDÜZLER Projede emeği geçen İlçe Emniyet Amiri Vekili Süleyman EREN e, Proje Koordinatörü Polis Memuru Aydın SELVİ ye, Projede görev yapan Badminton Antrenörleri Polis Memuru Osman KÖKSAL ve Öğretmen Gamze ARPA ya, başarılı ve hedeflerine ulaşan bir proje gerçekleştirdikleri için teşekkür ederek, İlçe Belediye Başkan Vekili Nizamettin ÇİFTÇİ ve İlçe Emniyet Amiri Vekili Süleyman EREN ile birlikte projeye katılan öğrencilere badminton raketi hediye ettikten sonra program sona erdi.








Son Güncelleme: 13.11.2016 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.