10 Ekim 2015 Cumartesi 21:20
DBP Tutak İlçe Başkanı Bülent Oğul Tutuklandı!

Ağrı'da terör örgütü operasyonu


DBP Tutak İlçe Başkanı Bülent Oğul ile bir kişi, "Terör örgütüne yardım ve yataklık" suçundan tutuklandı.


Ağrı'da, DBP Tutak İlçe Başkanı Bülent Oğul ve bir kişi, "Bölücü terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık yaptıkları" iddiasıyla tutuklandı. 

Alınan bilgiye göre, Ağrı'da güvenlik güçlerine teslim olan teröristlerin verdiği ifade doğrultusunda, terör örgütüyle bağlantısı bulunduğu belirlenen kişilere yönelik operasyon düzenlendi.

İl Jandarma Komutanlığınca Patnos ve Tutak ilçelerinde, "Bölücü terör örgütünün sözde 'Aladağlar grubunda' faaliyet gösteren mensuplarına yardım ve yataklık yaptıkları" öne sürülen DBP Tutak İlçe Başkanı Oğul'un da aralarında bulunduğu 5 zanlı gözaltına alındı.

Zanlıların ikametlerindeki aramada, 3 ruhsatsız av tüfeği, bir cep telefonu ve 2 SIM kart ile terör örgütü propagandası içeren çok sayıda yazılı ve görsel dokümana el konuldu. 

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Oğul ve Abdullah D, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Diğer 3 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.