04 Eylül 2014 Perşembe 20:06
Fırat Öztürk Küçük Özkan'ın Kirvesi Oldu

Tutak Belediye Başkanı Fırat Öztürk küçük Özkan’ın sünnet düğününü üstlenerek kirvesi oldu.

 

Tutak Belediye Başkanı Fırat Öztürk’ün göreve geldiği günden beri makam kapısını açık bıraktığını duyan ve Başkanı makamında ziyaret ederek çocuğunun sünnet düğünü için talepte bulunan Sinem nine muradına erdi.

 

Sinem nineyi dinledikten sonra talimat vererek organize edilen sünnet düğününe katılan ilçe halkı ve küçük Özkan’ın arkadaşları oldukça eğlenceli saatler yaşadılar.

 

Yıllardır oğlunu sünnet kıyafeti ile görmeyi hayal ettiğini belirten Sinem nine “ Allah Fırat Başkandan razı olsun, bugün bu mutluluğu bana yaşattığı içinç Yıllardan beridir oğlumu sünnet kıyafetleri ile görmek istiyordum, fakat maddi durumumuz el vermediği için hep öteledik. Komşularım Fırat başkanın kapısının herzaman herkese açık olduğunu söyleyince bende yanına gittim. Şükürler olsun ki hem düğün törenini hem de kirveliği üstlendi. Fırat başkana sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 

Programa katılarak küçük Özkan’ın kirvesi olan ve hediyesini veren Başkan Öztürk, sinem nine ve küçük Özkan’ı tebrik ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. 





Son Güncelleme: 13.11.2016 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.