06 Nisan 2014 Pazar 00:06
Fırat Öztürk, Tutak Esnafına Teşekkür Etti

Bilgilendirme toplantılarıyla esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Öztürk, 30 Mart seçimlerinde esnafın kendisine verdiği desteğe teşekkür etmek için esnaf ziyaretinde bulundu. İşyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Öztürk, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, taleplerini dinledi. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Fırat Öztürk, esnafa bol kazançlar diledi. Tutak’ın gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirten Öztürk,“ Başlatacağımız çalışma ve projelerle Tutak geleceğe koşacaktır. Tutak’ta büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştireceğiz. ”dedi.

Farklı meslek gruplarıyla gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantılarının yanı sıra esnaf ziyaretleriyle de esnafın sorunlarını dinleyen Tutak Belediye Başkanı Fırat Öztürk, esnafların beklenti ve sorunlarını dinliyor.

Başkan Öztürk’e Tutak Belediyesi Meclis Üyeleri Ayhan Demirel, Nizamettin Çiftçi, Melik Duran, Hamza Balçok, Ramazan Kaya, BDP İlçe Başkanı Ali Osman Alp ve İl Genel Meclis Üyeleri Ali Öztürk, İrfan Arslan, Turan Özdemir eşlik etti. Kasabından manavına, berberinden lokantasına kadar bütün esnafa uğrayan Öztürk, esnafın hal ve hatırını sorarak işleri hakkında bilgi aldı. Çarşı, pazar dükkân dükkân esnafı gezen Öztürk, hem sorunları dinledi hem de bol ve hayırlı kazanç diledi.

FIRAT ÖZTÜRK: “TUTAK’TA BÜYÜK BİR DEĞİŞİMİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ.”

Tutak’ta büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleşeceğini belirten Başkan Öztürk,aynı bölgede hizmet eden insanlar olarak, bölgenin gelişmesinde esnafın büyük rol oynadığını söyledi. Öztürk “ Gerek bilgilendirme ve istişare toplantılarıyla gerekse esnaf ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik ve gelmeye de devam edeceğiz. İlçemizin durumunu, belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını paylaştık. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Bölgemizin gelişmesi adına çok etkin rol oynar.Tutak o kadar hızlı değişecek ki buna hep birlikte şahit olacağız. Esnafımız, işverenimiz, yatırımcımız artık Tutak’ı tercih ediyor. Yapacağımız hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini gözönünde bulundurarak gerçekleştireceğiz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunacağız. Esnafımız Tutak’ın vazgeçilmezidir, ziyaretlerimize devam edeceğiz.”dedi.

ESNAF: “BAŞKANIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMIYOR.”

Belediye Başkanı Fırat Öztük’ün ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Tutak esnafı Başkan’a isteklerini aktarıp, hatıra fotoğrafı çektirdi. Öztürk’ün kendilerini hiç yalnız bırakmadığını belirten esnaf “Başkanımız bizimle hem toplantı gerçekleştiriyor hem de bizi ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Çok teşekkür ediyoruz.” Dedi. Talepleri dinleyen Öztürk, esnafı yapılan hizmetler hakkında bilgilendirdi.




Son Güncelleme: 13.11.2016 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.