02 Şubat 2017 Perşembe 22:10
Kayyum Atanan Tutak Belediyesinden Öğrencilere Kayak Malzemesi

Belediyeden Öğrencilere Kayak Malzemesi

AĞRI  - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Ağrı'nın Tutak Belediyesi tarafından öğrencilere kayak malzemesi dağıtıldı.

Küpkıran Kayak Merkezi'nde, Tutak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler birimince düzenlenen törende, Ağrı Valisi Musa Işın ve KHK ile Tutak Belediye Başkan Vekilliğine görevlendirilen Tutak Kaymakamı Erkan İsa Erat tarafından ilçedeki 10 kız ve 10 erkek öğrenciye kayak malzemesi dağıtıldı.

Öğrencilerin kayağa ilgi duyması amaçlanan bu uygulama ile kış ayı boyunca kayak merkezine getirilecek olan öğrencilere antrenörler tarafından kayak eğitimi verilerek, eğlenceli zaman geçirmeleri amaçlanıyor.

Vali Işın, burada yaptığı konuşmada, Tutak Belediyesinin imkanlarını artık sosyal projelere harcadıklarını söyledi.

Halkla beraber olduklarını ifade eden Işın, "Bu çocuklar tamamen belediye tarafından giydirilmiş ve belediye tarafından ihtiyaçları karşılanıyor. Halkın parası Tutak için harcanacak. Belediyenin bütçesi bundan sonra tamamen Tutak halkı için ve yerinde kullanılacak." dedi.

- "Biz halkımıza dokunacağız, halkımızın gönlüne gireceğiz"

Bu tür projelere ağırlık vereceklerini anlatan Işın, şöyle konuştu:

"Daha fazla çocuk buraya getirilecek. Bu tür projelere ağırlık veriyoruz. Valilik, il ve kaymakamlıklar olarak bu sosyal projelerimizi inşallah bundan sonra da artıracağız. Biz halkımıza dokunacağız, halkımızın gönlüne gireceğiz. Biz halkımızla beraber olacağız. Devletimiz, halkımızın hizmetinde olacaktır. Ben Kaymakam Bey'i tebrik ediyorum. Gayretli çalışmalarının devamını diliyorum. Çocuklarımıza da başarılar diliyorum. İnşallah arkadaşlarımız çocuklarımızı Tutak'tan ve diğer ilçelerimizden buraya getirip götürecekler. Çocuklarımız, zamanlarını en güzel şekilde bu tür sportif faaliyetlerde geçirecek."

Kayak malzemesi alan Sibel Aydın (13) ise ilk defa kayakla tanıştığını belirterek, "Buraya vali ve kaymakam amcalar tarafından getirildik. Onlara çok teşekkür ederiz. İyi ki bizi buraya getirmişler. Bize kayak malzemelerimizi dağıttılar. Çok mutluyuz, zamanın nasıl geçtiğini anlamadık." dedi.

Törene, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Cemil Budak ve kayak antrenörleri ile öğrenciler katıldı.

 

kayyum-atanan-tutak-belediyesinden-ogrencilere-kayak-malzemesi.jpgkayyum-atanan-tutak-belediyesinden-ogrencilere-kayak-malzemesi-001.jpgkayyum-atanan-tutak-belediyesinden-ogrencilere-kayak-malzemesi-002.jpgkayyum-atanan-tutak-belediyesinden-ogrencilere-kayak-malzemesi-003.jpgkayyum-atanan-tutak-belediyesinden-ogrencilere-kayak-malzemesi-004.jpgkayyum-atanan-tutak-belediyesinden-ogrencilere-kayak-malzemesi-005.jpg

Son Güncelleme: 02.02.2017 22:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.