27 Haziran 2014 Cuma 17:48
Tutak Belediye Başkanı Fırat Öztürk Dünya Evine Girdi

Tutak Belediye Başkanı Fırat Öztürk, muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi

 

Tutak Yatılı Bölge Okulu yemekhanesi ve bahçesinde gerçekleştirilen düğün için 3 bin kişilik alan hazırlandı. Davetlilere 2.5 ton et ve yarım ton pilav ikram edildi.

 

Patnos’un ileri gelen ailelerinden memani aşiret liderlerinden Ali İhsan Çelik’in torunu Zehra Çelik ile Sipkan aşiret lideri Tutak Eski Belediye Başkanı merhum Kemal Öztürk’ün oğlu Tutak Belediye Başkanı Fırat Öztürk dün yaklaşık 3 bin kişinin katılımı ile hayatlarını birleştirdi.

 

Nikah törenine, Ağrı Belediye Eş Başkanları Sırrı Sakık, Mukaddes Kubilay, Iğdır Belediye Eş Başkanları Av. Murat Yikit, Av. Şaziye Önder, Doğubayazıt Belediye Başkanı Av. Rohat Özbay, Karayazı Belediye Başkanı Av.Memet Sait Karabakan gibi isimlerin, ilin ve bölgenin önde gelen kanaat önderleri, sivil toplum kuruluş başkanları, hukukçuları ve esnaflarının katıldığı düğün töreni yoğun ilgi gördü.

 

Nikahları yapılan Öztürk çifti alandaki bütün masaları gezerek ilçe içinden ve dışından gelen davetliler ile sohbet etti. 

 

Davetlilere ikram edilen yemeğin ardından gecenin geç saatlerine kadar misafirler müzik eşliğinde eğlendiler. 







Son Güncelleme: 13.11.2016 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.