26 Mayıs 2014 Pazartesi 00:15
Tutak Belediyesine Ait İtfaiye Aracı Bağlandı !

Tutak Belediyesine ait olan itfaiye aracı Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik ekiplerince fenni muayenesi olmadığı gerekçesi ile ceza kesilerek bağlandı.

 

1 Haziran yerel seçimleri için BDP Ağrı yönetimi tarafından belediyeden kiralanan itfaiye aracı, fenni muayenesi olmadığı gerekçesiyle trafikten men edilerek bağlatıldı.

 

Yapılan işlemlerin kasti olduğunu ifade eden BDP İl Başkanı Necmettin Efe ; Emniyet teşkilatı kasti uygulamada bulunarak Tutak Belediyesine ait itfaiye aracını bağladılar. İl ve ilçelerde bulunan çoğu itfaiye aracının aynı eksikleri bulunmasına rağmen her an bir yangın yada afet yaşanılabilir tehlikesinden dolayı evrakları bile kontrol edilmezken, belediyemize ait olan ve il başkanlığı olarak kiraladığımız aracı bağladılar.

 

BDP İl Başkanı Necmettin Efe ; Konuyu Emniyet Müdürümüze ve milletvekillerimize bildirdik. Kendilerinden gelecek cevabı sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi. 

Son Güncelleme: 13.11.2016 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.