20 Haziran 2014 Cuma 11:54
TUTAK MESİRE ALAN YAPIMI TÜM HIZI İLE DEVAM EDİYOR

Tutak Belediyesi ve İller Bankası Genel Müdürlüğü ortak yapımı devam eden Mesire alanı bir ay sonra hizmete giriyor.

 

İlçenin ilk mesire alanının yapım çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini ve önümüzdeki ay içerisinde hizmete gireceğini belirten Belediye Başkanı Fırat Öztürk ; 

 

İller Bankasına sunmuş olduğumuz proje kapsamında ilçemizin doğu bölgesinde atıl durumda olan 5 dönümlük bir arazi üzerinde yapımı devam eden mesire alanının alt yapı ve içme suyu çalışmaları sona erdi. Belediyeye ait iş makineleri zemin tesviyesini bitirerek alanı hazır duruma getirdiler. Pazartesi günü itibari ile proje yürütücülerinin çalışmaları başlayacak. İlçe halkımızın hizmetine sunacağımız mesire alanı içerisinde yürüyüş yolları, banklar, kamelyalar, kafeteryalar, çocuk oyun parkları ve fıtneess grupları oluşturulacak. İnsanların dinlenip ve eğleneceği bu alanı önümüzdeki ay içerisinde hizmete koyacağız” dedi.




Son Güncelleme: 13.11.2016 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.