02 Temmuz 2014 Çarşamba 16:24
Tutakta İftar Evi Açıldı

Belediye Başkanı Öztürk, ramazan ayı boyunca hizmet verecek iftar evinin masraflarını Tutak Belediyesi, Tutak esnafı ve tutaklı iş adamlarının karşılayacağını belirtti.

 

11 ayın sultanı olan Ramazan ayında ilçede maddi durumu düşük olan vatandaşlar, bekar olan memurlar, inşaat işçileri ve iftar saatinde ilçede bulunan misafirleri ağırlamak için açılan iftar evi vatandaşların yoğun ilgisini çekti.

 

Belediye Başkanı Fırat Öztürk ve belediye encümenlerinin masraflarını karşıladığı iftar yemeği de yine iftar evinde gerçekleştirildi.

 

İftar sonrası cami bahçesinde bulunan kahvehanede vatandaşlarla zuun süre sohbet eden ve burada bir konuşma yapan Tutak Belediye Başkanı Fırat Öztürk, Ramazanın barış, hoşgörü ve dayanışma ayı olduğunu belirterek şöyle dedi;

 

Hala Rojava'da, Irak’ta, orta doğuda kanlar akmakta. Şu andaki tabloya baktığımızda hala savaş içerisindeyiz. İnşallah bu Ramazan'da savaşlar son bulur.  Bundan sonraki süreçte de bizler tüm toplumların kardeşçe bir arada yaşamasını istiyoruz. Herkes özgür bir şekilde ibadetlerini yerine getirebilir. Savaşlar olmadan da demokratik bir çerçevede dayanışmalar olabilir. Bu düşünceler içerisinde Tutak halkının, bölgenin ve ülkenin ramazan ayını kutluyorum. İlçe halkı ile el ele vererek açtığımız iftar evimize de tüm halkımız davetlidir.” Dedi. 




Son Güncelleme: 13.11.2016 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.