27 Mart 2014 Perşembe 10:49
Vali Tekinarslanın Tutak ve Patnos Ziyaretleri

 

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Tutak ve Patnos İlçelerini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu.

 

İl Jandarma Komutanı Derviş Ahmet Güllerci ve İl Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun ile birlikte Tutak Kaymakamı Ramazan Kendüzler’i makamında ziyaret eden Vali Tekinarslan, buradan İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığına geçerek 30 Mart seçimleri için alınan güvenlik önlemleri ile ilgili bilgi aldı.

Buradan da beraberindekilerle Patnos İlçesi’ne geçen Vali Tekinarslan, Patnos Kaymakamı Üzeyir Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

 

Seçim öncesinde il merkezi ve ilçelerde seçimle ilgili alınan güvenlik önlemleri ile ilgili ziyaretler gerçekleştirdiğini kaydeden Vali Tekinarslan, “şu ana kadar il genelinde sorunsuz bir seçim süreci geçiriyoruz. Bunun devam etmesi ve bunun seçim günü de sağlanması için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın sorunsuz bir şekilde oylarını kullanması, huzur ve güven içinde bir seçim geçirmek için emniyet güçlerimiz tarafından alınan güvenlik tedbirlerini yerinde görüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Kaymakamlıktan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Tekinarslan, daha sonra ilçeden ayrıldı. 










Son Güncelleme: 13.11.2016 16:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.