12 Aralık 2019 Perşembe 15:44

Ağrı'da askerlerle, teröristlerin sıcak çatışmaya girdiği anlar ortaya çıktı

Ağrı Tutak'ta teröristlerle girilen çatışmanın görüntülerini terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar paylaştı. Meskun mahalde sıcak temasa girilen görüntüde vurulan terörist 'Ah' diye bağırdı.

Terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar, 4 gün önce Ağrı'da Mehmetçik tarafından terör yuvasına düzenlenen operasyonun görüntülerini paylaştı. Görüntüde vurulan teröristin 'Ah' diye bağırması dikkat çekti.

EVLER ARASINDA ÇATIŞMA

Sosyal medya hesabından o anları paylaşan ve bir de mesaj yayınlayan Ağar, "Gerçek bir çatışma. Raslantı teması. Ve ölümüne mücadele.

4 teröristin etkisizleştirildiği Ağrı Tutak'ta 4 gün önce. İlk mermideki vurulma (uhh) sesine dikkat! O anı ancak yaşayanlar, o an ne hissedildiğini ancak onlar anlar. Canla ölümün oyunu!" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 12.12.2019 23:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.