28 Ekim 2020 Çarşamba 17:19
Türk Kızılayı Tutak Temsilciliği Açıldı

TÜRK KIZILAYI TUTAK TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI

Ağrı’nın Tutak ilçesinde Kızılay temsilcilik açılışı yapıldı, yapılan açılış törenine ilçe Kaymakamı Ahmet KARAASLAN, ilçe belediye başkanı Bülent DURU, Ağrı Kızılay şube başkanı Orhan TATLI, ilçe kurum müdürleri ve STK temsilcileri katılım sağladılar.

Kaymakam KARAASLAN yaptığı açıklamada ilçelerinde Kızılay temsilciliği açılmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 152 yıldır insanlık için mücadele eden Kızılayımızın ilçemizde de çok güzel işler yapacağından hiç şüphemiz yok.

Ağrı Kızılay şube başkanı TATLI yaptığı açıklamada “Bugün iyilik gemimize yeni bir temsilcilik katmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Mazlum ve mağdurlar için dün olduğu gibi bugün de elimizden gelen bütün çabayı sarf etmeye devam edeceğiz. Tutak temsilciliğimizin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kurdele kesiminin ardından açılışa katılanlar yeni temsilci ve yönetimine başarılar dilediler. Tutak ilçe temsilcisi olarak göreve başlayan Varol DURU yönetimi ile beraber ilçede güzel işler yapacaklarına olan inançlarının tam olduğunu dile getirdi.

Son Güncelleme: 28.10.2020 18:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.