27 Aralık 2018 Perşembe 19:40
Tutak Kaymakamı Erkan İsa ERAT AİÇÜ Öğrencileriyle Buluştu

Tutak Kaymakamı Erkan İsa ERAT AİÇÜ Öğrencileriyle Buluştu

Tutak Kaymakamı Erkan İsa ERAT, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kariyer Günleri kapsamında düzenlenen etkinlikte Üniversite öğrencileriyle buluştu.

Kültür ve Kongre Merkezi Selçuklu Konferans Salonunda gerçekleşen programa akademik personel ve öğrenciler katıldı. 

Kaymakamlık görevi ile ilgili açıklamalarda bulunan Kaymakam ERAT, Kaymakamların yetki, görev ve sorumluluk alanlarıyla ilgili bilgiler verdi. Öğrencilere kariyer planlamalarıyla ilgili tavsiyelerde bulunan ERAT, öncelikli olarak gerçekten yapmak istediğimiz mesleği belirlemenin çok önemli olduğunu söyledi.

Üniversite Öğrencilerine hitaben; her şeyin başı çalışmaktan geçiyor diyen Kaymakam ERAT, hayalini kurduğumuz mesleğe ve geleceğimiz için koyduğumuz hedeflerimize ulaşabilmemiz için doğru planlamalar yapmalı ve çok çalışmalıyız dedi.

Söyleyişi, Kaymakam ERAT’ınkendisine yöneltilen soruları cevaplamasının ardında kendilerine günün anısına teşekkür belgesi takdim edilmesi ile sona erdi.

Son Güncelleme: 27.12.2018 19:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.