01 Ekim 2021 Cuma 21:56
Tutak'ta özel eğitim sınıfı hizmete başladı

Tutak ilçesinde Gazi ilkokulunda yapımı tamamlanan özel eğitim sınıfı için açılış programı düzenlendi.Özel eğitim sınıfı, Tutak Kaymakamı Enis Aslantatar, Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, ilçe Milli Eğitim müdürü Necmi Karaoğlan, Tutak Kızılay Temsilciliği, ve misafirlerin kurdele kesimiyle hizmete girdi.

Açılış konuşması konuşma Aslantatar, Türk Kızılay'ın özel Eğitime ve özel öğrencilere verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı yaptığı açıklamada, “Ağrı ilinde 7. Özel eğitim sınıfı açılışını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz, yaptığımız çalışma ile özel öğrencilerimizin sınıflarını düzenleyip onların eğitim olanaklarını güzelleştiriyoruz” dedi

Açılış sonrası sınıfları gezerek engelli öğrencilerle bir araya gelen Aslantatar, Tatlı ve beraberindekiler öğrencilerle sohbet edip çeşitli hediyeler verdi.

Anahtar Kelimeler:
özel Eğitim Sınıfı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.