25 Ocak 2018 Perşembe 11:52
Tutak’ta Elektrik Problemi Sona Eriyor

TEİAŞ Genel Müdürlüğü görevine atandıktan sonra birçok başarıya imza atan Abdullah Atalay’ın destekleri ile ilçe merkezine 10 Milyon TL değerinde trafo merkezi yapılacak. 

Tutak Kaymakamı Erkan İsa Erat’ın makamında ziyaret ettiği Abdullah Atalay ilçede trafo merkezinin bir an önce yapılması için ihaleye çıkacaklarını belirtti. Trafo merkezinin yapılacak olması ilçe halkı tarafından sevinçle karşılandı. İlçe sakinlerinden Selim Kaya Ağrı’da Haber muhabirlerine yaptığı açıklamada:
Yıllardır ilçemizde elektrik sorunu vardı. Bizler bunu defalarca yetkililere aktardık. Sağ olsun kaymakamımız Erkan İsa Erat bey sorunumuzu çözümü için uğraşacaklarını söylediler ve neticede çözdüler çok mutluyuz. Bu açılacak trafo merkezi iş istihdamı açısından da gayet iyi olacak. Buradan Abdullah Atalay’a şükranlarımızı sunuyoruz. “dedi.

Son Güncelleme: 25.01.2018 09:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.