09 Ocak 2021 Cumartesi 15:38
Vali Varol'dan, Tutak'ta Okul Ziyareti

Vali Varol, Tutak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Tutak Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

Vali Varol, okul idarecileri ve öğretmenlerimiz tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından okulda incelemelerde bulunarak yürütülen sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler hakkında bilgi alan Vali Varol, öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan ‘Edebiyat Sokağında’ incelemelerde bulundu.

Ardından ‘EBA Destek Noktası ve İngilizce Sokağında’ incelemelerini sürdüren Vali Varol, 2021 yılının öğrencilerimizi okullarına kavuşturması temennisinde bulundu.

Daha sonra öğretmenlerimizle bir araya gelerek öğretmenlik mesleğinin önemini belirten Vali Varol: ‘Öğretmenlerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğumuzu bilmenizi isterim. Bizler doğrudan eğitim alanının içerisinde değiliz fakat eğitim ile yakından ilgileniyoruz. Çünkü eğitimin sunduğumuz en mühim kamu hizmeti olduğunu düşünüyoruz. Eğitim alanında her şey ideal bir biçimde ilerlediğinde diğer alanlarda işlerimizin daha kolay yürüdüğünü deneyimliyoruz.’ dedi.

Vali Dr. Osman Varol’a ziyaretlerinde, Tutak Kaymakamı Ahmet Karaaslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen, Tutak Belediye Başkanı Bülent Duru, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmi Karaoğlan ve İlçe Protokol Üyeleri eşlik etti.

Son Güncelleme: 09.01.2021 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.