17 Mayıs 2016 Salı 14:43
1. Erzurum Teknolojik Atılım Proje Yarışması

Atatürk Üniversitesi Ata Teknokent tarafından düzenlenen Tekno GP2 Proje Yarışması'na katılan 80 projeden 4'ü desteklenecek.

Ata Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Recep Sadeler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) ile Tekno GP2 Proje Yarışması gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bunun projeler yolu ile fırsat girişimciliği adına ciddi bir potansiyel olduğunu belirten, Sadeler, şunları kaydetti:

"Biz GP2'yi İstanbul Teknik Üniversitesinden öğrendik. Onların dünya markası olan çekirdek bir programı var, bize bu programları açtılar. Biz bu projeyi iki aşamalı yaptık. Yeni girişimci ve kuruluşundan bir yıl geçmemiş yeni işletmelerin katıldığı projeler. Toplam 80 proje topladık. Geçen hafta jüri üyelerimiz bu 80 projeyi 20'ye düşürdü. Düzenleyeceğimiz programla da ilk 4'e giren proje sahiplerine destek verilecek."

Son Güncelleme: 17.05.2016 20:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.