11 Ocak 2017 Çarşamba 17:53
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

AK Parti Bitlis İl Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Öğretmenevinde basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay, yaptığı konuşmada, gazetecilik mesleğinin zor olduğunu söyledi.

Kentte şartların ve imkanların çok kısıtlı olduğunu ifade eden dile Tanglay, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nüz kutlu olsun. Gününüzde böyle samimi bir ortamda hasbihal edelim dedik. 15 Temmuz'da ulusal ve yerel basındaki arkadaşlar bize çok destek verdi. Allah sizden razı olsun." dedi.

Programa, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Şems Nasır, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Diba Zeydan, İl Genel Meclis Başkanı Cemalettin Kinç, Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Özcan Çiriş ve parti yöneticileri katıldı.

Programdan ötürü basın mensupları Tanglay'a teşekkür etti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Son Güncelleme: 11.01.2017 18:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.