11 Temmuz 2017 Salı 15:27
15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Ay'ı !

Tunceli'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında şehitlik ziyaret edildi ve Paşalar Camisi'nde mevlit programı düzenlendi.

Etkinlik kapsamında Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, Belediye Mezarlığı'nda şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek dua okudu.

Sonel ve beraberindekiler ardından Paşalar Camisi'ne geçerek burada düzenlenen mevlide katıldı.

Sonel, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde Edirne'den Ardahan'a, Tunceli'den Kars'a kadar her yerde şehit kabirlerinin ziyaret edildiğini belirtti.

Paşalar Camisi'nde şehitler için mevlit okunduğunu ifade eden Sonel, "Bugün program düzenledik. Bu kıymetli toprakları vatan yapan ecdadımızı, tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Mekanları cennet olsun ve kahraman gazilerimize de şifalar diliyorum, sağlık diliyorum. Yüce Rabbim vatanımızı, bayrağımızı ve bu birlik ve beraberliğimizi korusun." dedi.

Etkinlik yemek ikramı ile sona erdi.

Son Güncelleme: 11.07.2017 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.