15 Temmuz 2017 Cumartesi 13:07
15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

 Muş Aile ve Sosyal Politikalar Müdürülüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit yakınları ve gaziler onuruna yemek programı düzenlendi.

Muş Lale Parkı'nda düzenlen yemeğe katılan Muş Valisi Aziz Yıldırım, şehit aileleri ve gazilerle sohbet ederek yakından ilgilendi.

Vali Yıldırım, yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'un, hafızalarda çok derin bir şekilde yer edinen bir gün olduğunu söyledi.

"Bu darbe girişimini hazırlayanlar bir şeyi unuttular. Zannettiler ki bu millet boyun eğecek." diyen Yıldırım, şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımız tankların önüne bedenlerini koydular. Uçaklara bile kendilerini siper ettiler. Bu sayede aziz milletin bu gayreti ve cesareti ile Sayın Cumhurbaşkanımızın emirleriyle bu hain darbe girişimcilerine karşı durdular. Bu vatana ve millete kasteden kim olursa olsun ister PKK ister FETÖ ister DEAŞ ister DHKP-C kim olursa olsun bu milleti geçemeyecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi 4milletin üzerinde hiç bir güç yoktur.' Sizler de bu kararlılığı gösterdiğiniz müddetçe devlet olarak hiçbir zaman sırtımız yere gelmez."

Programa, vali yardımcıları, Aile Sosyal Politikalar il Müdürü Abdulbari Aksoy, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 15 Temmuz Gazisi Abdullah İrgin ve kurum amirleri de katıldı.

Son Güncelleme: 15.07.2017 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.