05 Mart 2016 Cumartesi 02:23
23. Anadolu Odaları Platformu Erzurum'da Toplanıyor

Her yıl değişik şehirlerde toplanan muhasebeci ve mali müşavirler, bu yıl Erzurum'da bir araya gelecek.

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, toplantıya katılmak üzere Erzurum'a gelen Ankara, Konya, Yozgat, Nevşehir, Kırşehir, Kayseri, Kırıkkale, Bilecik, Aksaray, Karaman, Sivas, Çankırı, Eskişehir, Niğde illerinin oda başkanlarını kabul etti.

Erzurum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Orhan Akgüloğlu, muhasebe ve denetim alanında yaşadıkları sorunlar ve düzenleyecekleri toplantı hakkında Altıparmak'a bilgi verdi.

İşletmelerin muhasebe ve denetim sistemini gerçekleştiren, devletin vergi gelirlerinin arttırılmasına katkı sunan ve devlet kurumlarının işleyişine yardımcı olan muhasebecilik ve mali müşavirlik mesleğinin önemli sorunları olduğunu belirten Akgüloğlu, "Meslektaşlarımızla düzenlediğimiz bu toplantılarla bu sorunların çözümü konusunda fikir birliği yapma fırsatı buluyoruz. Ayrıca Türkiye genelinde, 101 bin meslek mensubu, 21 bin stajyer, büro çalışanı ve aileleriyle sayısı 1 milyona yaklaşan muhasebe camiamızın bu fırsatla 'Muhasebe Haftasını' kutluyoruz" dedi.

Büyük bir katılımla gerçekleştirilen bu toplantının Erzurum’da yapılıyor olmasının sevindirici olduğunu söyleyen Altıparmak da katılımcıların bulundukları süre içinde Erzurum ile ilgili bilgiler edinmeleri açısından Erzurum'u, tabyalar ve özellikle kayak merkezlerini gezip görmelerini istediğini belirterek, tüm muhasebe camiasının Muhasebe Haftasını kutladı.

Son Güncelleme: 05.03.2016 11:51
Anahtar Kelimeler:
Erzurum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.