29 Ekim 2015 Perşembe 20:56
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çatak Yatılı Bölge Okulu bahçesinde düzenlendi

İlçedeki tören Çatak Yatılı Bölge Okulu bahçesinde düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, İlçe Kaymakamı Hacı Asım Akgül, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Umut Düzerdik öğrenci ve vatandaşların bayramını kutladı.

Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı  yapan Akgül, Cumhuriyet Bayramı'nı büyük coşku ve sevinçle kutladıklarını söyledi.

Akgül, "Gençlerimizin bu anlayış içerisinde hareket ederek, 92. yılını kutladığımız bu günde kendilerine emanet edilen cumhuriyete, sahip çıkacağına inanıyor, tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyor, Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum" dedi.

Öğrencilerin şiir okuması ve halk oyunları gösterilerinin ardından resmi geçit töreni ile program sona erdi.

Kutlamalara Kaymakam Akgül, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Düzerdik, Cumhuriyet Savcısı İsmet Tan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kaydım, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, vatandaş ve öğrenciler katıldı.

Son Güncelleme: 29.10.2015 20:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.