26 Haziran 2016 Pazar 00:18
3.geleneksel Ahde Vefa İftar Programı

 Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Biz insanımıza hizmet etmeyi Rabbimizin bize verdiği en büyük nimet olarak görüyoruz. Dolayısıyla bu nimetin kadrini kıymetini bugüne kadar nasıl bildiysek bundan sonra da bileceğiz." dedi.

Sağlık Bakanı Akdağ, Erzurum'da AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Ahde Vefa iftar programında yaptığı konuşmada, vefa duygusunun zaman zaman bazı yerlerde istenildiği gibi olamadığını söyledi.

Siyasette vefanın her zaman bulunamayacağını belirten Akdağ, "Ama hamdolsun ki Erzurum'da başından beri, AK Parti'mizin çatısı altına geldiğimiz günden beri birbirimize karşı vefa duygularımızı muhafaza ettik." dedi.

Bugüne kadar bu davayı birlikte omuzladıklarını aktaran Akdağ, şunları söyledi:

"Bu davayı bugünlere birlikte getirdik. Bundan sonra da inşallah bu davayı bu şekilde birlikte yüklenmiş olarak götüreceğiz. Çünkü bizim inandığımız, uğrunda gayret ettiğimiz dava insanımıza hizmet davasıdır. AK Parti'nin diğer partilerden ayrıldığı en önemli nokta da burası. Biz insanımıza hizmet etmeyi Rabbimizin bize verdiği en büyük nimet olarak görüyoruz. Dolayısıyla bu nimetin kadrini kıymetini bugüne kadar nasıl bildiysek bundan sonra da bileceğiz. Allah'a şükürler olsun ki bu millete hizmeti bize nasip kıldı. Erzurum bütün teşkilatlarıyla, AK Parti'ye gönül veren bütün kardeşlerimizin bugüne kadar gönül gönüle omuz omuza durduğu bir şehir oldu. Bundan sonra da Allah'ın izniyle böyle olacak."

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir de, 14 yıldır hizmete devam eden, millete hizmeti esas alan davanın müntesibi olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Bölücü teröre karşı güvenlik güçlerinin cansiparane bir mücadele verdiğini dile getiren Aydemir, "Genç bedenler şehadet şerbeti içiyorlar. Şu anda biz burada bir huzur iklimi ve neşe içerisinde iftar ediyorsak o canlarını siper eden kardeşlerimizin bunda payı çok yüksektir." şeklinde konuştu.

İftar programına, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Mustafa Ilıcalı ve Zehra Taşkesenlioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Son Güncelleme: 26.06.2016 00:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.