04 Temmuz 2017 Salı 13:19
Adilcevaz Sahillerinde Yoğunluk

Van Gölü'ne kıyısı bulunan Adilcevaz ilçesindeki sahillerde yoğunluk yaşanıyor.

Sıcak hava nedeniyle sahillere gelen vatandaşlar göle girerek serinledi.

Bazı vatandaşlar ise piknik yapıp kitap okuyarak zaman geçirdi. Özellikle Siirt, Batman, Ağrı ve Diyarbakır'dan gelen vatandaşlar sahillerde yoğunluk oluşturdu.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, yaptığı açıklamada, güzel doğası olan ilçenin bölgede yaşanan terör olaylarından etkilenmediğini söyledi.

Van Gölü'nün en güzel ve temiz sahillerini barındıran ilçenin Ege ve Akdeniz kıyıları gibi yerli ve yabancı turistleri ağırladığını anlatan Gürsoy, şöyle konuştu:

"Özellikle sıcaktan bunalan Doğu ve Güneydoğu halkı ilçemize akın ediyor. Tatile gelen vatandaşlarımız göle girmenin yanı sıra kablolu su kayağı ile adrenalinin zirvesini yaşarken, doğa harikası Aygır Gölü ve Süphan Dağı'nın eteğinde günün yorgunluğunu balık tutarak atıyor. Yatırımcıları ilçemize yatırıma, yerli ve yabancı turistleri ise tatil yapmaya davet ediyorum."

Kaymakam Arif Karaman ise denize uzak olan bölgelerde yaşayan vatandaşların Van Gölü sahillerini tercih ettiğini ifade etti.

Aile plajlarında vatandaşların mangal keyfi yaparak göle girdiğini anlatan Karaman, "Van Gölü'nün şifalı suyundan faydalanmak isteyen herkesi ilçemize davet ediyoruz." diye konuştu.

Van Gölü kıyısındaki aile plajına gelen vatandaşlardan Uğur Uluğ ise doğunun en güzel ilçelerinden olan Adilcevaz'da herkesin rahatlıkla tatil yapabildiğini dile getirdi.

Son Güncelleme: 04.07.2017 13:55
Anahtar Kelimeler:
AdilcevazVan Gölü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.