21 Nisan 2015 Salı 15:06
AGD'nin bilgi yarışması tamamlandı

VAN  - Anadolu Gençlik Derneği, Şuurlu Öğretmenler Derneği ile Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak protokolde yürüttüğü, "Okullar Arası Peygamberimizin Hayatı" konulu bilgi yarışması final yarışmasıyla tamamlandı.

Geçen hafta 5 gün boyunca yapılan elemelerde, 68 ortaokul ve 51 lise arasından finale kalan 10 ortaokul ve 10 lise, ilk üç arasına girmek için kıyasıya mücadele etti.

Zaferler Ortaokulu Spor Salonunda gerçekleşen yarışmada, liseler kategorisinde İpekyolu Öğretmen Lisesi birinci, Erciş Sosyal Bilimler Lisesi ikinci, Mizancı Murat Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü olurken, ortaokullarda Gürpınar Öveçli Ortaokulu birinci, Zaferler İmam Hatip Ortaokulu ikinci, Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu ise üçüncü oldu.

Yarışmanın ardından düzenlenen ödül töreninde her iki kategoride birinci olan okulun öğrencilerine çeyrek, ikinci olan okulun öğrencilerine gram altın, üçüncü olan okulun öğrencilerine ise 50 liralık giysi çeki hediye edildi.

Şuurlu Öğretmenler Derneği Van Şube Başkanı Emrullah Kesik, ilerleyen günlerde finale kalan tüm okulları ziyaret edip, yarışmacı öğrencilere çeşitli hediyeler vereceklerini belirtti.

Programa katılan İl Müftüsü Nimetullah Arvas da yarışmada emeği geçen herkesi tebrik ederek, öğrenci ve öğretmenlerini kutladı.

AGD'nin bilgi yarışması tamamlandı

AGD'nin bilgi yarışması tamamlandı

AGD'nin bilgi yarışması tamamlandı

Son Güncelleme: 21.04.2015 15:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.