19 Mayıs 2015 Salı 20:26
AK Ocaklar Derneği Genel Başkanı Yiğit:

ERZURUMAK Ocaklar Derneği Genel Başkanı Hakan Yiğit, "Süslü bir gençlik değil, eli taş atan gençlik değil, eli bilgisayar tutan güçlü bir gençlik bizim gençliğimiz olacak. Hedef 2023'ün gençleri dik olacak, vatanını, milletini, dilini, dinini, imanını, Kuran'ını sevecek" dedi.

Yiğit, Menderes Caddesi üzerindeki Yazıcıoğlu İş Merkezi önünde düzenlenen AK Ocaklar Erzurum İl Şube Başkanlığı töreninde yaptığı konuşmada, milli ve manevi değerlere önem veren, hedef 2023 gayesi ve noktasında kendisini ilke edinmiş bir gençlik derneği olduklarını söyledi.

AK Ocaklar Derneği'nin bir sivil toplum kuruluşu olduğunu anlatan Yiğit, "AK Ocaklar Derneği, Dernekler Kanunu'na göre çok doğal olarak bilinmelidir ki hiçbir siyasi partiyle resmi bir bağı olamaz. Çünkü dernek böyledir, lakin AK Ocaklar Derneği'nin davası aktır, sevdası aktır, lideri aktır. Çünkü bizler bu davaya sevdalandık, bizler bu davaya inandık" şeklinde konuştu.

Yiğit, "Dedik ki bağımsız bir STK'yız ama biz tarafız. Çünkü biz hedef 2023, güçlü, büyük yeni Türkiye yolunda, yarınlarımız için geleceğimiz için çocuklarımız için gençliğimiz için kalkınmış büyük Türkiye hayali için 'durmak yok, yola devam' diyenlerin arkasında duracağız" dedi.

Yeni Türkiye yolunda nefer olacaklarını ifade eden Yiğit, Çanakkale ruhunu unutmayacaklarını, bu ruhu ilelebet yaşatacaklarını söyledi.

Yiğit, derneklerinde hayırlı ve faydalı çalışmalar yapacaklarını, öksüzün, yetimin yanında olmak için gayret göstereceklerini vurgulayarak, "Allah'ın izniyle ecdadımızın dili Osmanlıca'nın öğrenilmesinde, öğretilmesinde, okunmasında inşallah hayırlı çalışmalara imza atacağız" ifadesini kullandı.

Dernek olarak çok daha hayırlı çalışmaları birlikte yapacaklarının altını çizen Yiğit, "Süslü bir gençlik değil, eli taş atan gençlik değil, eli bilgisayar tutan güçlü bir gençlik bizim gençliğimiz olacak. Hedef 2023'ün gençleri dik olacak, vatanını, milletini, dilini, dinini, imanını, Kuran'ını sevecek. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı sevecek. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu sevecek" şeklinde konuştu.

 AK Ocaklar Erzurum Şube Başkanı Selami Yılmaz da bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Erzurum Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı konser verdi.

AK Ocaklar Derneği Genel Başkanı Yiğit:

AK Ocaklar Derneği Genel Başkanı Yiğit:

AK Ocaklar Derneği Genel Başkanı Yiğit:

AK Ocaklar Derneği Genel Başkanı Yiğit:

AK Ocaklar Derneği Genel Başkanı Yiğit:

AK Ocaklar Derneği Genel Başkanı Yiğit:

Son Güncelleme: 19.05.2015 20:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.