19 Mayıs 2016 Perşembe 12:23
Ak Parti Erzurum İl Başkanı Yeşilyurt:

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, "AK Parti kongreleri her zaman demokrasi şöleni havasında geçmiştir ve yine bütün AK Parti teşkilatları ile kongremizin demokrasi şöleni havasında geçmesi için Ankara Arena'da olacağız. Seçilecek genel başkanımızla bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz." dedi.

Yeşilyurt, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, 22 Mayıs Pazar günü yapılacak kongrenin ülke ve millet için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bu işin bir bayrak yarışı olduğunu ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun daha önce genel başkanlığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan devraldığını belirten Yeşilyurt, şöyle konuştu:

"Sayın Başbakanımız, kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni bayrağı yeni genel başkanımıza devredecektir. Bu bayrak yarışında genel başkanımız, başbakan olarak üstün gayretler göstermiştir. Önemli başarılara imza atmıştır. Bundan sonra da yeni kongrede seçilecek yeni genel başkanımız ve başbakanımız da aynı çalışmaları gayret ve basiretle sürdürecektir. AK Parti Genel Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı son derece kıymetli makamlardır. AK Parti kongreleri her zaman demokrasi şöleni havasında geçmiştir ve yine bütün AK Parti teşkilatları ile kongremizin demokrasi şöleni havasında geçmesi için Ankara Arena'da olacağız. Seçilecek genel başkanımızla bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz."

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunarak, pazar günü yapılacak kongreye bütün vatandaşları davet etti.

Toplantıya, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve parti yönetimi de katıldı.

Son Güncelleme: 19.05.2016 21:30
Anahtar Kelimeler:
Ak PartiErzurumKongre
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.