15 Haziran 2015 Pazartesi 19:33
AK Parti Erzurum Milletvekili Taşkesenlioğlu'ndan DAGC'ne ziyaret

ERZURUM  - AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'ni (DAGC) ziyaret etti.

DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, cemiyette ağırladığı Taşkesenlioğlu'na gazetecilik mesleği ve çalışma şartları hakkında bilgi verdi.

Gazetecileri, "Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu" çatısı altında toplamayı amaçladıklarını ifade eden Özsoy, "Gazetecilerin de avukatların barosu, doktorların tabipler odası gibi cemiyeti olsun istiyoruz. Tek vücutta sesimizin daha güçlü çıkacağına inanıyoruz" dedi.

Taşkesenlioğlu da Erzurum ve Türkiye menfaatleri için siyasetçi, basın, sivil toplum kuruluşlarının birlikte hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Kişisel çekişmelerin bir kenara bırakılıp birlikte hareket edilerek refaha çıkılacağını dile getiren Taşkesenlioğlu, "Amaç topyekun kalkınmaksa çalışanın önüne engel koymaktansa fikir alışverişi yapmak önemlidir. Bu anlamda hükümetin Türkiye için planladığı kalkınma hamlelerinden Erzurum'un da hak ettiği payı alması için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

AK Parti Erzurum Milletvekili Taşkesenlioğlu'ndan DAGC'ne ziyaret

Son Güncelleme: 15.06.2015 19:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.