10 Ocak 2017 Salı 14:10
AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte görev yapan basın kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Kentteki bir otelde basın mensuplarıyla bir araya gelen Çalkın, gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Çalkın, burada yaptığı konuşmada, gazetecileri görevlerini mesai gözetmeksizin en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını belirterek, "Karda, kışta, tepede, 15 Temmuz gecesinde ve herhangi bir etkinlikte berabersek, bu özel gününüzde yine bir aile ortamında bir araya gelmek istedik. Demokrasinin vazgeçilmezi, basınımız olmalı. Sizler, milletin, seçilmişlerin vatandaşların, sesi, kulağı, gözüsünüz." diye konuştu.

Programa, AK Parti Kars Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güner, AK Parti Kars İl Başkanı Yardımcısı Abdulkadir Sarıdağ, Gençlik Kolları Başkanı Emin Haliloğlu ile yönetim kurulu üyeleri Şener Günerhan ve Sefer Özabay da katıldı.

Son Güncelleme: 10.01.2017 14:11
Anahtar Kelimeler:
Kars
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.