31 Aralık 2016 Cumartesi 17:30
Ak Parti Keban İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

AK Parti Keban İlçe Danışma Kurulu toplandı.

AK Parti ilçe teşkilatında binasında, AK Parti Elazığ İl Başkan Yardımcısı Cihan Telo, Yönetim Kurulu üyeleri Fetullah Çetinkaya, Ömer Telçeker ve ilçe koordinatörü Tamer Batı'nın da katılımıyla AK Parti Keban İlçe Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

İl Başkan Yardımcısı Cihan Telo, toplantıda yaptığı konuşmada, vatandaşın 'neden bu kadar sık teşkilat toplantıları yapıyorsunuz?' şeklinde soruları olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Ülkemiz için bu toplantılar çok önemli, Batı emperyalizmi ülkemizin üzerindeki emellerini gerçekleştirmek için her türlü oyunu oymaya devam ediyor. Bu oyunları bozmak için bu toplantıları yapıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'ni yönetenler, Menderes'ten bu yana kendi milleti çıkarına bir şeyler yapmaya çalıştıkları anda karşısına Gezi ve darbe gibi olaylar çıkartılarak engellenmeye çalışmışlardır."

İlçe koordinatörü Tamer Batı'nın ilçenin sorunlarıyla ilgili gündeme getirdiği konuların ele alındığı toplantıya, ilçe yönetim kurulu, il gençlik ve kadın kolları ile AK Parti'li il genel meclisi, belediye meclisi üyeleri katıldı.

Son Güncelleme: 31.12.2016 17:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.