27 Temmuz 2017 Perşembe 15:12
Ak Parti Tunceli İl Başkanlığından Akülü Sandalye Hediye Edildi

 AK Parti Tunceli İl Başkanlığı, merkez ve ilçelerde tespit edilen 9 engelliye tekerlekli sandalye hediye etti.

Tunceli merkezde engelli Ali Rıza Yıldırım adlı vatandaşı evinde ziyaret eden AK Parti Tunceli İl Başkanı Fatih Tek ve beraberindeki partililer, aileyle bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Başkan Tek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentin sorunlarının çözümü ve vatandaşların huzuru, mutluluğu ve refahı için çalıştıklarını belirtti.

Tekerlekli sandalye dağıtmaya ramazan ayı içerisinde düzenlenen "Gönül Köprüsü" projesi kapsamında Ümraniye Belediyesiyle ortaklaşa gerçekleştirdiklerini dile getiren Tek, "Bir süredir ilimiz genelinde tespit edilen özel müstesna şahıslarımıza engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye yardımında bulunuyoruz. Toplamda ilimizde 4 akülü olmak üzere 9 tekerlekli sandalye dağıtımı yaptık. Ben özellikle bu tekerlekli sandalyelerin maliyet kısmında bize destek sundukları için başta Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can bey ve ekibine sonsuz teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Engelli insanları çok önemsediklerini ve tespit edilen sorunlarının çözümü için çalıştıklarını ifade eden Tek, şunları söyledi:

"Elbetteki engelli vatandaşlarımız bizim özel insanlarımızdır, bizler için çok kıymetlidir. 15 yıllık iktidarımız sürecinde de bu farkı açık ve net bir şekilde gösterdik. Her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirdik, bugün de hissettiriyoruz ve bundan sonrada hissettireceğiz. Biz engelli vatandaşlarımızla birlikte güçlü bir Tunceli, güçlü bir Türkiye olma derdindeyiz. Bu noktada da ben kendilerine sağlıklı, huzurlu ömürler diliyor, tekerlekli sandalyeleri de en güzel günlerde kullanmalarını yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

Eda Yıldırım ise, Ali Rıza'nın tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu söyledi.

İl Başkanı Tek'e ve beraberindekilere yardım için teşekkür eden Yıldırım, "Bu sandalye sayesinde artık dışarıda daha çok vakit geçirecek ve mutlu olacak. Ali Rıza ve ailem adına bu anlamlı yardımda bulunan il başkanımız ve ekibine çok teşekkür ediyorum." dedi.

 

Son Güncelleme: 27.07.2017 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.