08 Aralık 2016 Perşembe 18:53
Ak Parti Tunceli Teşkilatından Erdoğan'ın Dolar Bozdurmaya Destek

AK Parti Tunceli İl Başkanlığı üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dolar bozdurma çağrısına destek açıklaması yaptı.

AK Parti Tunceli İl Başkanlığı önünde, partililer adına açıklamayı okuyan AK Parti Tunceli Merkez İlçe Başkanı Mesut Tekin, 15 Temmuz'da darbenin başını ezen bu milletin doların da başını ezeceğini söyledi.

FETÖ'nün 15 Temmuz gecesi yapmış olduğu kanlı darbe girişimine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayeti ve halkın birlik, beraberliğiyle karşı durarak darbenin gerçekleşmesine izin verilmediğini anımsatan Tekin, şunları söyledi:

"15 Temmuz darbe girişimine nasıl karşı durduysak bugün de aynı duruşu sergileyip ekonomik olarak yapılmak istenen darbeye karşı bir arada duruyoruz. Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla başlatılan dolar bozdurma kampanyasına biz de AK Parti Tunceli İl Teşkilatı olarak dövizlerimizi bozdurarak destek veriyor ve tüm vatandaşlarımızı da ellerindeki dövizleri bozdurarak bu kirli oyunu bozmaya 'biz de varız' demeye çağırıyoruz. Ülkemizin menfaati için gelin hep birlikte bu oyunu da bozalım. Bir kez daha gücümüzü bütün dünyaya gösterelim diyoruz. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, 'devlet millet arasındaki bağ kavi oldukça, hiçbir operasyon o ülkeye diz çöktüremez'. Haydi Tunceli ülkemize sahip çıkalım."

 

Son Güncelleme: 08.12.2016 18:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.