26 Mart 2016 Cumartesi 17:43
Ak Parti Van'da Stk'larla Buluştu

AK Parti Genel Merkez Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal ile AK Parti Genel Merkez Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Milletvekili Ekrem Çelebi, Van'daki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Kentteki bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan Uysal, AK Parti'nin STK'lara büyük önem verdiğini belirterek, STK'ların toplumun huzur ve mutluluk içinde yaşayabilmesi için siyasi sonuç beklemeksizin görüş bildiren örgütler olduğunu söyledi.

Uysal, "Her sivil toplum örgütünün bir talebi olabilir. Eğer siz bu düşüncelerinizi bizlere açık bir şekilde ifade edecek olursanız, bizler de harfini değiştirmeden bunu Başbakana arz edeceğiz" dedi.

AK Parti Genel Merkez Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Ekrem Çelebi ise Doğu ve Güneydoğu illerinde çocuklar üzerinde oyunlar oynandığını ifade etti.

Çelebi, "Geçmişte bu ülkede hiçbir insan ben Kürdüm diyemiyordu. Bu ülkede bırak ben Kürdüm demeyi, bir kaset bile dinlenemiyordu. Hem insan hakları konusunda hem özgürlükler konusunda AK Parti'nin getirdikleri ortadadır. Bu duygularla toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

STK temsilcilerinin sorunları dile getirmesinin ardından toplantı sona erdi.

Son Güncelleme: 26.03.2016 18:43
Anahtar Kelimeler:
VanSTK- AK Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.