04 Mayıs 2015 Pazartesi 19:53
AK Partili adaylardan HDP'ye ziyaret

VAN  - Van'da seçim çalışmaları kapsamında kent merkezinde esnafı gezen AK Parti Van milletvekili adayları, HDP seçim bürosunu da ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.

Hastane Caddesi'nde bulunan AK Parti seçim bürosunda bir araya gelen AK Parti Van Milletvekili ve birinci sıra milletvekili adayı Burhan Kayatürk ile diğer milletvekili adayları Faruk Alpaslan, Hamdullah Şevli ve Özge Burak Değer, beraberlerindeki bir grup partili ile esnafı ziyaret etti.

Vatandaşlar ve esnafla görüşerek karanfil dağıtan AK Partililer, Büyük Halk Pazarı'nda iş yerleri bulunan bir grup esnafın tepkisiyle karşılaştı. Kendilerine dağıtılan karanfilleri yere atarak milletvekili adaylarını yuhalayan yaklaşık 20 kişilik gruba bazı AK Partililer tepki gösterdi.

Her iki grup arasında yaşanan kısa süreli tartışma polis ekiplerinin araya girmesiyle son bulurken, ziyaretlerini sürdüren AK Parti milletvekili adayları, aynı cadde üzerindeki HDP seçim bürosuna gitti.

HDP'liler tarafından alkışlarla karşılanan AK Partili adaylar, vatandaşlarla bir süre sohbet edip masalara karanfil bıraktı. Yaklaşık 10 dakika süren ziyaret sonrası HDP seçim bürosundan ayrılan AK Parti'liler, Cumhuriyet Caddesi'ndeki esnafı da ziyaret ederek 7 Haziran seçimleri için partilerine destek istedi.

Son Güncelleme: 04.05.2015 19:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.