28 Haziran 2017 Çarşamba 11:46
Ak Partili Gençler İhtiyaç Sahipleriyle

 AK Parti Muradiye Gençlik Kolları Başkanlığı yaşlı ve engellilere yardımda bulundu.

Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yay, ramazan ayı boyunca ilçede ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek sıkıntılarını tespit ettiklerini söyledi.

Selçuk Yay, "AK Parti sadece bir siyasi hareket değil, bu milletin vicdanıdır. Ramazan ayında çat kapı ziyaretlerimizde AK Gençlik olarak her akşam 25 ailemizin Gönül Sofrasına misafir oluyorduk ve aynı zamanda engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın her zaman olduğu gibi ihtiyaç ve sıkıntılarını dinleyip ihtiyaçlarını not ederek alıyorduk.

Bir öğrenci kardeşimizin bizden isteği olan ders çalışma masası alarak kendisine hediye ettik. Yine yatak ihtiyacı olan engellilerimizin yatak ihtiyaçlarını karşıladık. Halkımıza hizmetkar olmanın verdiği mutluluk ve bizlere göstermiş olduğu sevgi, daha azimli çalışmamızı sağlıyor. Elimizden geldiğince halkımızın isteklerine karşılık veriyoruz."

 

Son Güncelleme: 28.06.2017 11:47
Anahtar Kelimeler:
Van
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.