07 Mart 2017 Salı 18:58
Ak Partili Gençlerden Kılıçdaroğlu'na 'Evet' Gazetesi

AK Parti Kars Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Emin Haliloğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na "Evet" gazetesi gönderdi.

PTT İl Müdürlüğü önünde bir araya gelen AK Parti Kars İl Gençlik Kolları Başkanı Haliloğlu ve beraberindeki partililer, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na "Evet" gazetesi postaladı.

Haliloğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun katıldığı bir radyo programında, "Düşünün yeni modeli kurduk. Halk seçti cumhurbaşkanını, başbakan da başkası oldu. Cumhurbaşkanı başka partinin genel başkanı, başbakan da başka bir partinin genel başkanı. Asıl kavga o zaman çıkacak, asıl onu düşünmemiz lazım." şeklinde sözler sarf ettiğini söyledi.

Yapılan değişiklikler hakkında bazı bilgiler veren Haliloğlu, "Öncelikle yapılan bir sistem değişikliğidir. Sistem değişikliğinde yürütmedeki iki başlılık ortadan kaldırılarak başbakanlık kurumu kaldırılmakta, yürütmenin resmi ve fiili olarak başı Cumhurbaşkanı olmaktadır. Cumhurbaşkanını ise doğrudan halk seçmektedir. " dedi.

Açıklamanın ardından, PTT Kars Şubesine giden üyeler, CHP Genel Merkezi ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığınca hazırlanan "Evet" kitapçığını gönderdi.

 

Son Güncelleme: 07.03.2017 18:58
Anahtar Kelimeler:
Kars
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.