13 Aralık 2016 Salı 13:40
Akçadağ'da Yön Bilgilendirme Levha Çalışması Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından, Akçadağ ilçe merkezi ile kırsal mahallelerin tümüne yön levhaları dikildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 77 mahalle ve 169 mezrası bulunan Akçadağ'a, Büyükşehir Belediyesi tarafından 277 yön levhası dikildi.

Yapılan levhalama sayesinde mahalle ve mezralara ulaşım daha rahat ve kolaylaşırken, adres karmaşasının da önüne geçildi.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, yaptığı açıklamada, belediye olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde olduklarını ve ilçede önemli projeler gerçekleştirdiklerini belirterek, yön levhaları sayesinde herkesin gitmek istediği yere şaşırmadan rahatlıkla gideceğini söyledi.

Akçadağ'da Kentsel Dönüşüm Proje sürecinin devam ettiğini, MASKİ tarafından ilçenin içme suyu ve kanalizasyon şebekelerinin yenilendiğini, katı atık istasyonu ihalesinin yapıldığını aktaran Kazgan, "Büyükşehir Belediyemizle tam bir uyum ve ahenkle çalışıyoruz. Bunlardan biri trafik ve yönlendirme levhaları. Bin 193 kilometrekarelik alanıyla ilçemiz Pütürge'den sonra en dağınık yerleşime sahip. 77 mahalle ve 169 mezramız var. Artık Akçadağ'da kim nereye giderse gitsin rahatlıkla gidecek. Yanlışlıkla başka yerlere gitmeyecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'ın şahsında tüm ekibine teşekkür ediyorum."

Son Güncelleme: 13.12.2016 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.