13 Nisan 2015 Pazartesi 15:09
Akdamar Adası çiçekleriyle büyülüyor

VAN - Her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Akdamar Adası ve üzerindeki Ermeni kilisesi, ilkbahar mevsiminin gelmesiyle farklı bir güzelliğe büründü.

Kış aylarında bembeyaz kar örtüsü altında bulunan Akdamar Adası, ilkbahar döneminde Van Gölü'nün ve gökyüzünün eşsiz maviliğiyle ziyaretçilerin hafızasında yer ediniyor. Ada üzerinde bulunan badem ağaçlarının ilkbahar mevsiminde çiçek açmasıyla ortaya çıkan güzellik, ziyaretçilere adeta görsel şölen sunuyor. 

Van Gölü'nün mavi suları, Artos Dağı'nın henüz erimemiş karları ve badem ağaçlarının rengarenk çiçekleriyle bütünleşen Akdamar Adası ve üzerindeki Ermeni kilisesi, özellikle fotoğraf meraklılarının ilgisini çekiyor.

Eşsiz güzelliği ölümsüzleştirmek için adayı ziyaret eden fotoğrafçılar, adadaki tarihi ve doğal güzellikleri fotoğraf karelerine yansıtarak ölümsüzleştiriyor.

Son Güncelleme: 13.04.2015 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.