09 Temmuz 2015 Perşembe 23:09
Akhisar Belediyespor'da yeni sezon hazırlıkları

ERZURUM - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, Erzurum'daki yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Palandöken ilçesindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde antrenman yapan yeşil-siyahlı ekip, Teknik direktör Cihat Arslan yönetimindeki çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Teknik direktör Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte iklim olarak avantajlı olduklarını belirterek, bugün antrenmanlarda sezon boyunca yorulan oyunculara ödül olarak dinlenmeleri için ayak tenisi oynattıklarını söyledi.

Yeni katılan oyunculara da dayanıklılık antrenmanı yaptırdıklarını anlatan Arslan, şunları kaydetti:

"Çift antrenman yapıyoruz. Her şey yolunda gidiyor. Transferler var, onları bekliyoruz. İyi bir oluşum içinde olduğumuzu düşünüyorum. Bizim açımızdan her şey olumlu ve iyi geçiyor. Dört oyuncuyla anlaşmak üzereyiz. Dört yabancı kullanma hakkımız var. İki taneyle ilgili ön görüşmeler var. Diğerini Avusturya kampında eksik bölgelere göre tercihimizi kullanacağız, onun için yabancı takımlarda çok ecele etmiyoruz. Kendi takımımızı oturtup, onun üstünde çok eksik gördüğümüz yerlere yabancı alacağız. İki yabancıyla anlaşıp, noktayı koyacağız."

Takımın yüzde 40'lık bölümünün değiştiğini anımsatan Arslan, "Takımdaki oyunculardan bazıları bizim isteğimiz üzerine, bazıları da kendi  inisiyatiflerini kullanarak başka takımlara transfer oldular, Bilal gibi Mehmet Akyüz gibi. Onların boşluğunu doldurabilmek için transferler gerekiyor" ifadesini kullandı.

Arslan, "Ligde herkes iddialı olmak zorunda. Bu ligde rehavete çok yer yok. Süper Ligin acıması da yok, onun için biz sezona en sert şekilde hazırlanmak zorundayız, iddialıyız. Bir karakter göstermek için mücadele etmek için takımımız adına savaşabilmek adına iddialıyız" dedi.

Son Güncelleme: 09.07.2015 23:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.