12 Temmuz 2015 Pazar 15:58
Akhisar'a Sırp kaleci

ERZURUM - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, Partizan takımının Sırp kalecisi Milan Lukac ile anlaşmaya vardı. 

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'un Palandöken ilçesindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sürdüren Manisa temsilcisinde, teknik direktör Cihat Arslan, AA muhabirine açıklamada bulundu.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Arslan, "Bugün bir kaleci arkadaşlarımızla sözleşme imzalayacağız inşallah. Partizan'ın kalecisi Milan ile anlaştık. Kendisi 29 yaşında ve geçen sezon izlediğimiz bir kaleciydi. Bir iki kaleci adayı vardı. Hem maliyet açısından hem de kriterlerimize uyduğu için Milan ile anlaştık" dedi.

Cihat Arslan kamp hakkında da görüşlerini dile getirerek, "Burada güzel bir ortamda, iyi bir iklimde iyi çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Futbolcu kardeşlerimiz çok özverili davranıyor. Erzurum'u çok beğendik, burası bizim için büyük bir şans, diğer takımlar için de öyle" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 12.07.2015 15:59
Anahtar Kelimeler:
AkhisaraSırp Kaleci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.