21 Aralık 2016 Çarşamba 16:33
Anadolu Selçuklu Medeniyet Derneğinden Halep'e Yardım

Malatya'da Anadolu Selçuklu Medeniyet Derneğince Halep'e 2 tır insani yardım malzemesi gönderildi.

Malatya Büyükşehir Belediye binasının yanında tırların Halep'e gönderilmesi sırasında açıklamada bulunan, Anadolu Selçuklu Ocakları Başkanı Ayetullah Geçen, İstanbul ve Kayseri'deki terör saldırısında şehit olanlara Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Halep bölgesindeki kıyıma kayıtsız kalmalarının mümkün olmadığına vurgu yapan Geçen, başlattıkları yardım kampanyası kapsamında 2 tır insani yardımı Halep'e gönderdiklerini belirtti. Geçen, "Başlattığımız kampanya destek buldu ve 2 tır insani yardım topladık, Türk Kızılayı bu 2 tır insani yardım malzemesini Halep'e ulaştıracak." ifadelerini kullandı.

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın da Geçen ile kampanyaya destek verenlere teşekkür etti.

Vatan ve millet sevgisiyle dolu dernek üyelerinin yardım çabalarının örnek teşkil ettiğini vurgulayan Yalçın, "Kampanyaya destek sağlayan, adlarını sayamadığım vicdan ve merhamet sahibi iş adamlarımıza ve Malatya Büyükşehir Belediyesine, Ticaret Sanayi Odasına ve emeği geçen herkese sizin aracılığınızla teşekkür ediyorum. Dün olduğu gibi bugün de Malatyalılar Kızılay'ın yanında saf tuttu." diye konuştu.

Son Güncelleme: 21.12.2016 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.